EVO KOLIKO PENZIONERA JE UZELO PENZIONERSKU KARTICU: Svakodnevno ostvaruju brojne popuste
Penzioner, Foto: beta dragan gojić

penzionerska kartica

EVO KOLIKO PENZIONERA JE UZELO PENZIONERSKU KARTICU: Svakodnevno ostvaruju brojne popuste

Evo kako se sve koriste penzionerske kartice

Objavljeno:

Za penzionerske kartice se prijavilo 1,12 miliona korisnika, izrađeno je 98 odsto kartica, više od 80 odsto je preuzeto i koristi se svakodnevno.

Prijava za penzionerske kartice i dalje je aktuelna za sve one koji se do sada nisu prijavili, kao i za nove i buduće penzionere, i oni to i dalje mogu uraditi onlajn ili u filijalama Fonda.

Kako je podsetio direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, sporazumi su potpisani sa više od 860 firmi koje daju razne pogodnosti penzionerima i to one koje su im najpotrebnije.

U projekat Penzionerska kartica uključile su se praktično sve najznačajnije firme koje posluju u celoj zemlji ali i brojne firme i preduzetnici koji su značajni na lokalnom nivou.

Penzioneri
Penzionerifoto: Nenad Kostić

Tako je penzionerima omogućeno da ostvare popuste na lekove i hranu, kućnu hemiju, tehničku robu, prevozničke kao zdravstvene i laboratorijske usluge te usluge institucija kulture, sportske aktivnosti i slično.

I dalje će biti nastavljeno potpisivanje sporazuma sa drugim firmama, najavio je Ognjenović.

Dodao je da je aplikacija „Penzionerska kartica“ sa svim informacijama o firmama i popustima dostupna besplatno na mobilnim uređajima, a penzioneri koji su se prijavili, a nisu još preuzeli svoju karticu, niti su je dobili preko pošte kada je pošta dostavljala kartice na kućne adrese, mogu doći u najbližu filijalu, službu ili ispostavu i, uz ličnu kartu, preuzeti svoju karticu.

Projekat Penzionerska kartica nove generacije pokrenut je pre nešto više od godinu dana a kartica se primenjuje oko pola godine.

Bonus video:

02:41

PENZIONERI LAKA META TRGOVACA PREVARANATA! Zloupotebljavaju osetljivost starijih, a evo koje sve usluge nude!

(Espreso / Penzionisani.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.